Autóipari Tanácsadó Klaszter

Feliratkozás hírlevélre

Új gyártócsarnokot avatott a Cason Érden

november 21, 2007 Kategória: Autóipari beszállítók

Több mint 150 millió forintos beruházás keretében új gyártócsarnokot avatott a hardvereszközök gyártásával, szoftverfejlesztéssel és a GPS/GPRS alapú DIWICON technológia kereskedelmével foglalkozó Cason Mérnöki Zrt.

A Cason Zrt. november 20-án felavatta új gyártócsarnokát Érden. A kapacitásnövekedés több új munkahelyet fog eredményezni a közeljövőben, áll a társaság közleményében.

Az itt előállított hardvereszközök és a legújabb szoftvertechnológiák nem csupán a magyarországi piac igényeinek kielégítését látják el, hiszen a cég a 2007-es árbevételének a fele jelenleg is külföldi exportból származik. Ezt az arányt jövőre a társaság 80 százalékra kívánja növelni, közölte Szakács Ferenc elnök-vezérigazgató.

Az 1992-ben alapított, 100 százalékos magyar tulajdonban lévő céget eddig több innovációs díjjal is elismerték. A kezdetben alapvetően laboreszközök forgalmazásával foglalkozó társaság az elmúlt 15 év alatt rendszerintegrációval, műszaki távfelügyelettel, ipari folyamatirányító-, informatikai- és adatátviteli rendszerek tervezésével tűnt ki a magyar piacon.

Forrás: www.mfor.hu

A teljes cikk elérhető itt.

      Vissza az Autóipari Tanácsadó Klaszter főoldalra.

Írjon egy hozzászólást